Al jernskrot kan opdeles i forskellige fraktioner. Jo renere eller mere ensartet dig jernskrot er, jo flere penge får du for det.

Ønsker du selv at fylde en container, er det vigtigt at du bestiller den rigtige størrelse container. Fylder du ikke containeren helt, bliver vi nød til at fratrække et mindre beløb for transport.

Vi har containere i flere forskellige udformninger og størrelser. Vi kan dække ethvert behov. Vi placerer containeren der hvor du ønsker det, og afhenter den igen efter aftale, og containeren skal helst være helt fyldt op. Ellers ser vi os nødsaget til at fratrække et mindre beløb for transporten. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du det, sender vi gerne en konsulent til dig.

Har du større mængder metal affald, og har du ikke mulighed for selv at transportere det til affaldspladsen i Randers, henter vi det gerne for dig. Vi kommer med lastbil med grab. Vores dygtige chauffør kan komme ind næsten alle steder, og med en rækkevidde på 8 meter kan grabben som regel nå det der er behov for.

Jernmanden har de miljøgodkendelser der skal til for at må miljøbehandle maskiner og køretøjer, hvilket betyder at du med ro i sindet kan sende maskiner og jernaffald til os. Det betyder også at eventuelle kontrolbesøg fra arbejdstilsynet kan imødeses med ophøjet ro.

Alle former for flydende væsker så som olier, kølervæske m.m. bliver filtreret fra og sendt til AvistaOil for destruktion. På vores store ophugnings-og fordelingsplads i Randers er der under hele pladsen anlagt et opsamlingsfilter som frasorterer alle typer af flydende materiale. Batterier som indeholder syre sendes til genbrug.

Vi står gerne til rådighed hvis du ønsker vejledning. Skriv et par ord om det behov du ønsker vi skal løse og du hører fra os snarest, eller slå på tråden tlf. 21644647. Skriver du, bestræber vi os for at svare tilbage inden 24 timer. Vælger du at ringe, sidder vi parat ved telefonerne alle hverdage fra 08.00 til 16.00

CVR: 31061075

Information

Livøvej 2

8940 Randers SV

Ring: +45 21 64 46 47

Man. – tors. 07:00 – 16:00

Fre. 07:00 – 14:00

Følg os på: