Nyheder

Oktober 2021

Inden for de sidste 14 dage, har vi fået vores nye Fuchs 350F. Ligeledes vores specialbyggede kranbil og en trækker med tilhørende trailer. Nu er vi klar til endnu større opgaver med vores ejet udstyr.

Juli 2021

SÅ KOM VORES NYE KLIPPER

Med en kapacitet på 25 tons og et pres på 600 tons kan vi nu hurtigt og effektivt håndtere meget store dele af det klippejern vi henter og modtager.

Næsten 40% af al det jern vi håndtere er klippejern der egner sig til vores nye Lefort 600 V2 klipper. Derfor vil vi kunne øge ekspeditionstiden betydeligt, til gavn for vores klippeplads. Den vil for eftertiden formentligt vil blive mere fremkommelig end det har været det sidste lange stykke tid.

Netop de store mængder af udklippet jern der har fyldt på pladsen, har været begrundelse for investering af vores nye maskine, og vi glæder os til at kunne øge kapacitet.

Oktober 2020

NU STARTER BYGGERIET AF VORES NYE KUNDECENTER

1. april stikkes spaden i jorden til vores kommende kontorfaciliteter, og vi glæder os til at byde vores kunder velkommen når det som forventet står færdig efter sommerferien.

Ny kundemodtagelse.

Vores skurvogn, som her været vores base siden november 2019, skiftes ud med kundemodtagelse og fælles kontorområde, som vil give alle, både vores kunder og os selv, en bedre oplevelse.

1000 m2 lagerhal

Sammen med nyt kontorområde, ny kundemodtagelse, frokoststue og toiletfaciliteter kommer også en ny hal på 1003 m2, så håndtering og sortering af en del af de metaller vi modtager, for eftertiden vil foregå indendørs.

Tæt på brovægt og hurtigere ekspedition

Vores kommende bygninger kommer til at ligge umiddelbart i forbindelse med brovægten, så ekspeditionen af afvejning vil foregå hurtigere og mere effektivt.