Så godt som alle jern og metaldele kan genanvendes, er det godt for miljøet, godt for naturen, og godt for din virksomheds økonomi. Når vi modtager jernskrot fordeler vi det og sorterer de enkelte elementer fra. Når der er tilstrækkelig meget sorteret skrot, sendes det til jernstøberier som omstøber jernet, hvormed det indgår i ny produktion. Og jernskrot kan i princippet genanvendes uendelige antal gange.


Olie og miljøfarlige væsker.

Jernskrot der indeholder f.eks. smøreolie eller hydraulikolie håndteres så væsken bliver frasorteret, filtreret og transporteret til destruktion ved en statsgodkendt virksomhed. For dig betyder det, at du med god samvittighed kan sende dit jernskrot til ophugning hos os.


Logistik

Uanset om du vælger selv at levere dit jernskrot direkte til Jernmanden ApS, om du får det afhentet, eller om vi opskærer udtjente f.eks.. maskiner og siloer på din arbejdsplads, sørger vi for bortskaffelse. Ønsker du at få leveret en container, så du selv i ro og mag kan fylde den, så løser vi også dette.

Udregning af CO2 aftryk

Som storkunde tilbyder vi at beregne CO2 aftrykket af dit jern-og metal skrot.

Efter sortering beregner vi CO2 aftrykket for hver fraktion af det afhentede jern-og metal, så du får en beregning på jern, kobber, Zink og aluminium m.m.

For at en beregning kan lade sig gøre, er det nødvendigt at der er en vis volumen, derfor tilbydes dette kun til storkunder.

CO2 aftrykket leveres enten direkte i en mail, eller som et vedhæftet Excel regneark ark, alt efter hvad der passer den enkelte kunde.

Skal du bruge oplysningerne i dit grønne regnskab, evt. i forbindelse med scope 3, kan vi levere dit CO2 aftryk, efter hver afhentning, en gang om måneden eller halvårligt, alt efter dit ønske.

Henvisninger:

Jernmanden har de miljøgodkendelser der skal til for at må miljøbehandle maskiner og køretøjer, hvilket betyder at du med ro i sindet kan sende maskiner og jernaffald til os. Det betyder også at eventuelle kontrolbesøg fra arbejdstilsynet kan imødeses med ophøjet ro.

Vi står gerne til rådighed hvis du ønsker vejledning. Skriv et par ord om det behov du ønsker vi skal løse og du hører fra os snarest, eller slå på tråden tlf. 21 64 46 47. Vi Bestræber os for at svare tilbage inden 24 timer. Vælger du at ringe, sidder vi parat ved telefonerne alle hverdage fra 08.00 til 16.00

CVR: 31061075

Information

Livøvej 2

8940 Randers SV

Ring: +45 21 64 46 47

Man. – tors. 07:00 – 16:00

Fre. 07:00 – 14:00

Følg os på: