Landbrug

Har du gammelt og udtjent produktionsudstyr stående, kan du med fordel få det afhentet, eller selv indlevere det til vores ophugningsplads på Livøvej 2 i Randers.

Foretrækker du at få det afhentet, behøver du normalt ikke at gøre andet, end at kontakte os på tlf. 21644647. Vi sørger for at afhente det du ønsker skal fjernes. Vi får det afvejet, og at få overført værdien for jernet til din bankkonto – let og enkelt.

Vi har mulighed for at få afhentet dit udtjente materiel, fra de fleste steder, med vores grab, som kan række 6 meter. Har du materiel stående på steder, der er lidt sværere at komme til, kan det godt være, at vi skal have lidt hjælp fra dig til at transportere materialet så vi kan nå det.

Det beløb vi kan betale dig for dine udtjente redskaber, afhænger af jernets beskaffenhed og dagsprisen på jern. Du kan altid få en cirka pris hvis du ønsker det. Det vil altid være sådan, at jo mere ensartet det jern vi modtager er, jo højere er prisen der udbetales 4 til 10 bankdage.

Fordelene ved at få fjernet gamle landbrugsmaskiner er:

  • Fjernet udtjent materiel
  • Udbetalt jernprisen
  • Undgår at miljøet tager skade
  • Undgår evt. udslip af bremse-og olievæsker

Henvisninger:

Jo mere ren og ensartet dit jernaffald er, jo mere får du for affaldet. Udbetalingen vil altid bero på en dagspris, fordi prisen på jern og metal hele tiden ændrer sig. Efter afvejning af dit jern affald, vil værdien for affaldet blive indbetalt på din konto.

Har du større mængder metal affald, og har du ikke mulighed for selv at transportere det til affaldspladsen i Randers, henter vi det gerne for dig. Vi kommer med lastbil med grab. Vores dygtige chauffør kan komme ind næsten alle steder, og med en rækkevidde på 8 meter kan grabben som regel nå det der er behov for.

Vores nedbrydningsteam er professionelle medarbejdere der kan deres kram, nemt og effektivt. Vi håndterer hele processen, med nedbrydning, demontering over bortskaffelse og oprydning

Vi står gerne til rådighed hvis du ønsker vejledning. Skriv et par ord om det behov du ønsker vi skal løse og du hører fra os snarest, eller slå på tråden tlf. 21644647. Skriver du, bestræber vi os for at svare tilbage inden 24 timer. Vælger du at ringe, sidder vi parat ved telefonerne alle hverdage fra 08.00 til 16.00