Fjernelse af nedslidt, udtjent og ustabilt materiel.

Har du større elementer der ikke umiddelbart kan fjernes, kommer vi gerne til din arbejdsplads. Vi opskærer eller nedbryder på stedet. Vi fjerner og ryder pænt op efter os, og Vi gør det på en måde så det forstyrrer din arbejdsplads mindst muligt, samtidig med at vi overholder gældende sikkerhedskrav.


Projekter

Tanke/beholdere/siloer

Sådan gør vi: Ligesom der findes et hav af forskellige siloer og beholdere, findes der et hav af forskellige måder at nedlægge disse på. Alt efter størrelse, udformning og placering er arbejdsgangen forskellig. Er en beholder eller silo inde i en bygning, evt. i forbindelse med en on going production, har vi expertisen, til at demontere og bortskaffe materialet, med mindst mulig gene for den bestående produktion eller arbejde.

Vi tager hensyn til miljø

Er en silo, tank eller beholder udendørs, og dermed i fare for at forurene grundvand ved lækage, skal nedtagning og bortskaffelse foregå, som to separate handlinger. Selve nedtagningen skal foretages, enten af en virksomhed du har tillid til, eller en af vores dygtige samarbejdspartnere. Når først siloen eller beholderen er lagt ned, vil vi findele den ud fra de materialer den består af, hvorefter vi får kørt materialet, enten til destruktion eller til genbrug.

Vindmøller

Sådan gør vi: Nedtagning og bortskaffelse af vindmøller foregår af to omgange. 1) Vindmøllen skal lægges ned. Der er en masse miljøforeskrifter der skal overholdes, derfor foreslår vi at du enten bruger en virksomhed du har tillid til, eller at du bruger en af vores dygtige samarbejdspartnere. 2) Når vindmøllen er lagt ned, står vi for opskæringen og bortskaffelse. Selve opskæringen foregå som regel på stedet.

Selve vindmøllekroppen og huset opdeles i de metalelementer din mølle er lavet af, så som jern og metaller. Delene sorteres og køres til vores oplagsplads, hvor det bliver gjort klar til genbrug. Selve fundamentet fra vindmøllen og vingerne skal du selv sørge for at få fjernet. Vi står selvfølgelig til rådighed med rådgivning, samt anbefaling af opbrydningsvirksomheder der her erfaring med lignende opgaver.


Motorer

Sådan gør vi :
Skulle dit skrotaffald indeholde miljøfarlig olier eller anden form for flydende væske, bortskaffer vi det på en sikker måde. Se her hvordan vi gør.

Alle former for flydende væsker så som olier, kølervæske m.m. bliver filtreret fra og sendt til AvistaOil for destruktion. På vores store ophugnings-og fordelingsplads i Randers er der under hele pladsen anlagt et opsamlingsfilter som frasorterer alle typer af flydende materiale. Batterier som indeholder syre sendes til genbrug.

Vi står gerne til rådighed hvis du ønsker vejledning. Skriv et par ord om det behov du ønsker vi skal løse og du hører fra os snarest, eller slå på tråden tlf. 21644647. Skriver du, bestræber vi os for at svare tilbage inden 24 timer. Vælger du at ringe, sidder vi parat ved telefonerne alle hverdage fra 08.00 til 16.00

Vi hjælper gerne med bortskaffelse af metalaffald, nedbrydning og demontering. Læs alt det vi kan hjælpe dig med her.

CVR: 31061075

Information

Livøvej 2

8940 Randers SV

Ring: +45 21 64 46 47

Man. – tors. 07:00 – 16:00

Fre. 07:00 – 14:00

Følg os på: