Containertyper til ethvert behov

Jernmanden tilbyder flere forskellige containertyper. Vi tilbyder både enkeltsående caotainerløsning og abonnementløsning.

Vi har containere i følgende størrelser:

  • 3 m3
  • 5 m3
  • 12m3

Containeren bliver placeret hvor du ønsker. Du kan vælge at få den afhentet efter senest 3 døgn, eller en fast abonnementsløsning. Vi udskifter fast containeren efter dit ønske, dog mindst 2 gange pr. måned.

Henvisninger

Vi står gerne til rådighed hvis du ønsker vejledning. Skriv et par ord om det behov du ønsker vi skal løse og du hører fra os snarest, eller slå på tråden tlf. 21644647. Skriver du, bestræber vi os for at svare tilbage inden 24 timer. Vælger du at ringe, sidder vi parat ved telefonerne alle hverdage fra 08.00 til 16.00

Alle former for flydende væsker så som olier, kølervæske m.m. bliver filtreret fra og sendt til AvistaOil for destruktion. På vores store ophugnings-og fordelingsplads i Randers er der under hele pladsen anlagt et opsamlingsfilter som frasorterer alle typer af flydende materiale. Batterier som indeholder syre sendes til genbrug.

Jernmanden har de miljøgodkendelser der skal til for at må miljøbehandle maskiner og køretøjer, hvilket betyder at du med ro i sindet kan sende maskiner og jernaffald til os. Det betyder også at eventuelle kontrolbesøg fra arbejdstilsynet kan imødeses med ophøjet ro.